FysioVergoedingen: Informatie over zorgverzekeringen, vergoedingen en de premievergelijker


FysioVergoedingen biedt toegang tot de meest actuele informatie over zorgverzekeringen, polis informatie, wettelijke regels enĀ  vergoedingen voor de fysiotherapie. Deze service is opgezet voor alle Nederlanders die gebruik willen (blijven) maken van fysiotherapeutische zorg.

Met de Zorgvergelijker kan men gemakkelijk zowel de premies als de polisvoorwaarden online vergelijken bij de meeste zorgverzekeraars. De Zorgvergelijker werkt zowel voor fysiotherapie als de overige zorg zoals de tandarts en geneeskundige zorg.
Als extra service kunt u via FysioVergoedingen ook een fysiotherapeut bij u in de buurt vinden. U kunt daar alle fysiotherapeuten terugvinden die zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten.

Verschillen en kwaliteit, dekking en prijs makkelijk vergelijken

Maak voordat je de huidige zorgverzekering gaat vergelijken een lijst met wat je in 2011 denkt nodig te hebben. Welke zorg je nodig zult hebben is niet altijd te voorspellen, maar mensen weten veelal wel of ze bijvoorbeeld fysiotherapie nodig zullen. In de Zorgvergelijker is goed te zien welke acceptatievoorwaarden de zorgverzekeraars hanteren en met welke verzekeraars je huidige zorgaanbieder zoals de fysiotherapeut afspraken heeft, zodat je weet dat je niet van zorgaanbieder hoeft te veranderen. Vervolgens kan je op de Zorgvergelijker op zoek naar een pakket dat aansluit op je persoonlijke wensen en budget.

We raden consumenten aan goed rond te kijken voordat ze een polis voor 2011 afsluiten. Het kan lonen om te kijken naar de verschillende aanbiedingen en daarbij te letten op de verschillen in kwaliteit, dekking en prijs. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste basisverzekering is meer dan 15 euro per persoon, per maand. Dit blijkt uit een vergelijk tussen 26 verzekeraars en bijna 1200 polissen.

Bron: FysioVergoedingen.nl


printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Opbouwtijd: 0.0311 sec, 0.0038 van dat voor queries.